Algemene tips

Om jullie op weg te helpen plaatsen wij een paar keer per week leuke tips om het spel Clash of Clans goed te kunnen spelen.
1. Wanneer je aangevallen wordt is dit geen ramp. Uiteindelijk raak je maar 25% elixer en goud en 5% donkere elixer kwijt, in een kort moment is je dorp er weer. Wanneer je denkt het schild nodig te hebben.. gebruik deze dan ook!

2. Als je geld gaat uitgeven geef dan maximaal 4,50 uit aan extra hutjes. Deze worden namelijk steeds duurder en het maximum dat je kunt hebben is vijf. Met vier hutjes werken is het beste, op een gegeven moment is upgraden zo duur dat je ze vrijwel nooit allemaal tegelijk aan de arbeid kunt zetten.

3. De upgrades van je stadhuis moeten voorrang hebben en ook het laboratorium. Je gaat veel harder vooruit als je de focus legt op de upgrades van je stadhuis. Op de tweede plaats van je focus kan je het beste de upgrades van je kampen en legers onderhouden. Deze gebruik je namelijk voor het aanvallen van tegenstanders. De verdediging doe je erna en als laatste de mijnen en elixerpompen. Zorg ervoor dat je veel jat van anderen.

clash of clans

4. Om echt ver te kunnen komen probeer zoveel mogelijk tijd te pompen in Clash Of Clans. Maar let erop dat je school, werk, vrienden en familie er niet onder gaan lijden haha 😉

 

2 reacties op “Algemene tips”

  1. Ilan Westerhof

    Hey hoi meneren ik zou graag willen weten wat een goede opstelling is voor een nivo 7 tot 8 stadhuis is

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

  • (will not be published)