4 goede beginnertips voor Clash Of Clans

Wanneer jij net begint met het spel Clash of Clans te spelen is het handig als jij je eerst goed voorbereid. Hieronder hebben wij een aantal leuke tips voor beginners die jou kunnen helpen om verder te komen in het spel.

1. Edelstenen moet je bewaren voor later in het spel want deze worden namelijk veel geld waard. Dan kan je dit gebruiken voor upgrades die ook steeds duurder worden. Geef je edelstenen dus niet direct uit!

2. Probeer aan het begin zoveel mogelijk arbeidershutten te bouwen. Deze zijn altijd belangrijk en zullen je de gehele Clash of Clans carrière blijven helpen. Wees dus niet zuinig met arbeidershutten.

3. Het stadhuis is het belangrijkste wat je hebt. Bescherm jouw stadhuis dus goed want daar staan ook jouw trofeeën, deze trofeeën geven jouw rankings aan. Als jij wordt aangevallen en je verliest het stadhuis in de battle dan verlies je ook trofeeën en dus je ranking.

4. Muren kan je bouwen om gebouwen te beschermen, zorg er dus voor dat je muren om je stadhuis heen bouwt. Zo bescherm je jouw stadhuis tegen toekomstige aanvallen. Zet ook muren om de opslag depots heen want daar liggen je voorraden en die wil je ook niet kwijtraken.

2 reacties op “4 goede beginnertips voor Clash Of Clans”

Laat een reactie achter

  • (will not be published)